Gå till innehåll
Friska Viljor Alpina
Friska Viljor Alpina

FV Klubbläger Hemavan 2021, 9-12 december

Snart dags för FV Alpinas klubbläger i Hemavan. Lägret riktar sig till alla åldrar och går av stapeln under helgen vecka 49, ankomst torsdagkväll den 9/12 och hemfärd på söndag den 12/12. Detta innebär tre dagars skidåkning. Vi reser upp i egna bilar, ni som inte har skjuts, v.v. meddela i god tid så att vi kan se över möjligheten till samåkning. Ersättning för drivmedel vid samåkning görs upp med förare för respektive bil. Vi behöver även fördela ut material så att vi får med oss utrustning för träning.

Boende

Vi kommer att bo i stugor intill Högfjällshotellet på Modovägen i Hemavan. Se karta nedan. https://goo.gl/maps/5tLdzFfYJupaP36r7 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det är i dagsläget bokat 6 stugor, 5 st 6-bäddars och 1st 8 bäddars. I 6-bäddars stugorna (stuga 1-4, 6) är det två sovrum med totalt 3 familjevåningssäng (bredare underslaf) och i 8-bäddarsstugan (stuga 5) finns 1 dubbelsäng och 2 familjevåningssängar (bredare underslaf). Detta boende gör att vi alla kan bo intill varandra till en låg kostnad. Ni behöver ta med sänglinne, handduk, toapapper, tvål, diskmedel, disktrasa, diskhandduk. Söndag är avresedag, städning av stugorna sker gemensamt av de som bor i respektive stuga innan avfärd.

Måltider

FV står för gemensam lunch, ute i backen om vädret tillåter. Frukost, middag och kvällsfika tillhandahåller man själv samt äter var för sig i respektive stuga.

Skidåkning/Träning

Skipass/liftkort löser var och en på plats i Hemavan. Går även att göra via hemsidan: https://www.hemavantarnaby.com/skidakning/skidpass/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fokus kommer att vara att ha kul på skidor och skapa en gemenskap i föreningen men vi kommer även att träna med och utan käppar i bana. Givetvis är alla medföljande föräldrar välkomna att vara med på all träning. Ta med slalomskidor för de som har samt eventuellt twintip. I skrivande stund ser snöförhållandena bra ut i Hemvan/Tärnaby, men vi anpassar i vanlig ordning träning efter väder.

Betalning

FV Alpina subventionerar större delen av klubblägret så att kostnaden per deltagare ska vara på rimlig nivå. Kostnad för lägret är därför satt till 500:- per vuxen. Då ingår tre nätters logi och lunch fredag och lördag. FV Alpina står barnens boendekostnad. Faktura kommer att skickas ut av vår kassör.

Vid frågor kontakta Daniel Hamrin på tel 070-331 45 54.

Vi ser fram emot roliga dagar i Hemvan!

FV Alpina genom

Marlene Tillqvist & Daniel Hamrin

Publicerad: 2022-12-15

Senast uppdaterad: 2022-12-20

Författare: Lisa Karlsson